fbpx
Cultuur

Werken bij Convins Marketing & Sales
Ben jij hét talent dat wij zoeken?

Cultuur

Convins is een commercieel bedrijf waarin hard werken, resultaat en een gezellige werksfeer uitstekend samengaan. We beginnen elke week met een schone lei en werken met z’n allen naar een kwalitatief goed resultaat toe aan het einde van de week. Persoonlijke doelstellingen en targets dagen je uit om het allerbeste uit jezelf te halen. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je scores, je bent vrij om je eigen ‘telefoonstijl’ te ontwikkelen én je hebt een bepaalde invloed op je eigen salaris.

Professionaliteit, respect, energie, betrokkenheid en positiviteit staan centraal binnen ons bedrijf. We zijn jong, snelgroeiend, proactief en we houden van gezelligheid. Daarom luiden we elk weekend in met een vrijdagmiddagborrel en ondernemen we eens in de drie maanden een activiteit met alle vestigingen. ’s Zomers samen barbecueën en in de winter een uitgebreid kerstdiner dragen bij aan de teambuilding binnen ons bedrijf. Hard werken, je resultaten continu verbeteren en een goede klik met collega’s liggen bij Convins dan ook heel dicht bij elkaar.

Ga je werken bij Convins, dan bestaat de kans dat je met behoorlijk wat doorgroeimogelijkheden in aanmerking komt. Niet alleen binnen Convins, maar vooral ook bij opdrachtgevers waarvoor je vanuit Convins werkt. Wij stimuleren je door middel van trainingen en coaching om het beste uit jezelf te halen. Verspilling van commercieel talent gaan we tegen met ons YoungHunters project. Hierin stomen we commerciële toppers binnen een periode van één jaar klaar om voor een opdrachtgever (in de buitendienst) aan de slag te gaan.

Resultaat en een positieve werksfeer hand in hand laten gaan is voor Convins een belangrijk streven. We willen trots zijn op wat we met elkaar doen en wat we voor onze opdrachtgevers bereiken. We zijn eerlijk, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij geloven namelijk dat lachen en plezier maken hand in hand kunnen gaan met professionaliteit en goed scoren!

Ben jij hét marketing- en salestalent dat we zoeken bij Convins?
Bekijk onze openstaande vacatures en reageer!

Solliciteer direct