Cultuur

Werken bij Convins
Ben jij hét talent dat wij zoeken?

Convins is een commercieel bedrijf waarin hard werken, resultaat en een gezellige werksfeer uitstekend samengaan. We beginnen elke week met een schone lei en werken met z’n allen naar een kwalitatief goed resultaat toe aan het einde van de week. Persoonlijke doelstellingen en targets dagen je uit om het allerbeste uit jezelf te halen. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor je scores, je bent vrij om je eigen ‘telefoonstijl’ te ontwikkelen én je hebt een bepaalde invloed op je eigen salaris.

Professionaliteit, respect, energie, betrokkenheid en positiviteit staan centraal binnen ons bedrijf. We zijn jong, snelgroeiend, proactief en we houden van gezelligheid. Daarom luiden we elk weekend in met een vrijdagmiddagborrel en ondernemen we eens in de drie maanden een activiteit met alle vestigingen. ’s Zomers samen barbecueën en in de winter een uitgebreid kerstdiner dragen bij aan de teambuilding binnen ons bedrijf. Hard werken, je resultaten continu verbeteren en een goede klik met collega’s liggen bij Convins dan ook heel dicht bij elkaar.

Ga je werken bij Convins, dan bestaat de kans dat je met behoorlijk wat doorgroeimogelijkheden in aanmerking komt. Niet alleen binnen Convins, maar vooral ook bij opdrachtgevers waarvoor je vanuit Convins werkt. Wij stimuleren je door middel van trainingen en coaching om het beste uit jezelf te halen. 

Resultaat en een positieve werksfeer hand in hand laten gaan is voor Convins een belangrijk streven. We willen trots zijn op wat we met elkaar doen en wat we voor onze opdrachtgevers bereiken. We zijn eerlijk, doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij geloven namelijk dat lachen en plezier maken hand in hand kunnen gaan met professionaliteit en goed scoren!

De tevreden klanten van Convins

De gedreven professionals van Convins pakken elke uitdaging met beide handen aan. Voor onderstaande bedrijven hebben wij al diverse resultaten geboekt.

Ben jij hét marketing- en salestalent dat we zoeken bij Convins?
Bekijk onze openstaande vacatures en reageer!

Solliciteer direct

Convins in cijfers:

8.2 als beoordeling
11 jaar ervaring
1239 tevreden klanten
52 medewerkers

Blogs

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de wereld van marketing en sales? Lees de blogs van Convins over interessant nieuws uit de branche.

Voordelen van marketing automation

Wellicht heeft u er al iets over gehoord: online sales en marketing automation. Niet? Wij vertellen u er

Lees meer »

Is verkopen te leren?

Het is een vraag die we regelmatig horen. Een goede verkoper is continu op zoek naar kansen op

Lees meer »

Training over telefonische acquisitie van Convins

In veel gevallen wordt het eerste contact met een prospect via de telefoon gelegd, maar telefonische acquisitie heeft

Lees meer »

Telefonisch acquisitie. Hoe doe je dat?

Heeft u moeite met koude acquisitie? In feite bepalen de eerste 20 tot 30 seconden het verloop van

Lees meer »