Over Convins

Werken bij Convins
Ben jij hét talent dat wij zoeken?

Over Convins

Convins is dé marketing- en sales specialist voor vele bedrijven door heel Nederland. Met onze juiste mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld, pakken wij elke uitdaging met beide handen aan. Van kwalitatieve leadgeneratie en leadopvolging tot aan het creëren van marketingstrategieën: onze klanten kunnen rekenen op een complete en doeltreffende dienstverlening.

Wij werken volgens het ‘no-cure no-pay’ principe, wat inhoudt dat wij ons maximaal inzetten voor onze klanten en alleen kwalitatief goede leads genereren en aanleveren. Facturatie vindt pas plaats als de afspraak goed is verlopen en heeft voldaan aan de vooraf afgestemde criteria. Wij werken zonder belscripts. Jij als werknemer van Convins bepaalt – met de kennis van de klant – zelf hoe je prospects benadert, de telefoongesprekken voert, hoe je scoort en hoeveel salaris je daarmee verdient. We geven je vrijheid, een eigen werkplek en een heleboel interessante uitdagingen.

Convins is meer dan 10 jaar geleden opgericht en groeit sindsdien gestaag. Inmiddels hebben wij vestigingen in Apeldoorn, Utrecht en Düsseldorf. We zijn betrokken, positief, open naar elkaar én we leggen de lat hoog. Gelden deze kernwaarden ook voor jou en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Convins de ideale plek voor jou!

Ons team

"Ik werk graag voor een bedrijf dat met je mee denkt."
Esther
Teamleider
"Zoals ik Convins ervaar gaat het om samen succesvol zijn met plezier als de onderliggende motivator."
Ruben
Teamleider Utrecht
"Ik denk graag met potentiële klanten mee, wat is voor hen aantrekkelijk binnen de dienstverlening die ik op dat moment aanbied."
Lydia
Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij hét marketing- en salestalent dat we zoeken bij Convins?
Bekijk onze openstaande vacatures en reageer!

Solliciteer direct