Over Convins

Werken bij Convins
Ben jij hét talent dat wij zoeken?

Over Convins

Convins is dé marketing- en salesprofessional van vele bedrijven door heel Nederland. Met onze ijzersterke mentaliteit, up-to-date kennis van de sales- en marketingwereld en kantoren in binnen- én buitenland pakken wij elke uitdaging met beide handen aan. Van kwalitatieve leadgeneratie en leadopvolging tot het creëren van marketingstrategieën: onze klanten kunnen rekenen op een complete dienstverlening.

Bij Convins werken we met het No Cure No Pay-principe. Dat betekent dat we ons maximaal inzetten om alleen kwalitatief goede leads te verzorgen voor onze klanten. We factureren de afspraak pas nadat deze gelopen is en heeft voldaan aan de vooraf afgestemde criteria. Daarnaast werken we niet met belscripts. Jij als werknemer van Convins bepaalt zelf hoe je prospects benadert, hoe je telefoongesprekken voert, hoe je scoort en hoeveel salaris je dus verdient. We geven je vrijheid, een eigen werkplek en een heleboel interessante uitdagingen.

Convins is opgericht in 2009 en groeit sindsdien gestaag. Wij hebben vestigingen in Apeldoorn, Utrecht en Düsseldorf. We zijn betrokken, positief, open naar elkaar en onze klanten én we leggen de lat hoog. Gelden deze kernwaarden ook voor jou en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame baan? Dan is Convins de ideale plek voor jou!

Ons team

"Ik werk graag voor een bedrijf dat met je mee denkt."
Esther
Teamleider
"Zoals ik Convins ervaar gaat het om samen succesvol zijn met plezier als de onderliggende motivator."
Ruben
Teamleider Utrecht
"Ik denk graag met potentiële klanten mee, wat is voor hen aantrekkelijk binnen de dienstverlening die ik op dat moment aanbied."
Lydia
Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij hét marketing- en salestalent dat we zoeken bij Convins?
Bekijk onze openstaande vacatures en reageer!

Solliciteer direct