Ervaringen van onze medewerkers

Werken bij Convins
Ben jij hét talent dat wij zoeken?

Ervaringen van onze medewerkers

“Binnen mijn functie als Hoofd Backoffice heb ik, naast de algehele coördinatie van de Backoffice, veel persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Daardoor kunnen wij snel inspelen op gewenste aanpassingen en de voortgang van een project samen volgen en waar nodig kwalitatief bijsturen. Zo dragen wij met ons team concreet bij aan het succes van onze klanten. Wij begrijpen als geen ander, dat iedere afspraak die Convins inplant de sleutel kan zijn tot de eerstvolgende belangrijke opdracht voor u!”

Rachel

Hoofd Backoffice

“Veelal in commerciële organisaties draait het om persoonlijke prestaties. Binnen Convins leer je echter hoe gezamenlijk kan bijdragen aan een mooi resultaat. Hier haal ik zelf enorm veel energie uit. Samen je krachten bundelen en doelstellingen behalen is natuurlijk fantastisch. Ook ben je hierdoor constant bezig met het afstemmen van je eigen kwaliteiten en hoe die een bijdrage kunnen leveren aan het resultaat. Verder werken wij ook nauw samen met onze opdrachtgevers. Hierdoor leer je niet alleen veel professionals kennen uit diverse branches, je doet hier ook enorm veel kennis op uit branches waar je normaal niet mee in aanraking zou komen.”

Ruben

Teamleider Utrecht

“Ik ben mijn carrière bij Convins begonnen als commercieel medewerker. Door mijn ambitie aan te geven, kreeg ik de kans binnen Convins door te groeien als teamcaptain. Ik heb intern training en coaching gehad waar ik veel van heb geleerd. Wat ik leuk vind is dat de mensen die hier werken ook achter de schermen veel met elkaar optrekken. Met name ook de teambuilding dagen zijn erg leuk. Ik ben trots op een bedrijf zoals Convins, daar werk ik graag voor!”

Esther

Teamleider en binnendienst medewerker

Sinds december 2016 ben ik werkzaam bij Convins in Apeldoorn. Hoewel ik hiervoor wel “call-center” werk had verricht, was mijn ervaring met B2B bellen vrij beperkt. In het begin was het dan ook even wennen maar met een goede begeleiding en een start op accountancy kreeg ik de slag snel te pakken.”

“Inmiddels heb ik binnen anderhalf jaar een contract voor onbepaalde tijd gekregen, niet slecht voor een beginner in het B2B vak om binnen zo’n korte tijd aangeboden te krijgen. Ik durf dan ook te zeggen dat ik daar best trots op ben. En nog steeds zijn er groeimogelijkheden binnen Convins voor mij, voorlopig zit ik hier prima!

Erik

Commercieel medewerker binnendienst

“Binnen mijn werk heb ik de vrijheid om mijn eigen draai te geven aan de gesprekken die ik voer. Wij werken niet met scripts waardoor ik gewoon mijzelf kan zijn en de creativiteit kwijt kan die ik nodig heb om tot een leuk gesprek te komen. Met het uiteindelijke doel om een afspraak te genereren”.

Lydia

Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij hét marketing- en salestalent dat we zoeken bij Convins?
Bekijk onze openstaande vacatures en reageer!

Solliciteer direct