Voordelen van marketing automation

Voordelen van marketing automation

Wellicht heeft u er al iets over gehoord: online sales en marketing automation. Niet? Wij vertellen u er graag wat meer over dan. Zoekt u een betaalbaar alternatief voor onder andere Hubspot, Marketo en SalesForce? Maak kennis met innovatieve sales- en marketing automation tools voor B2B bedrijven. Wist u dat u bedrijven kunt herkennen die uw website bezoeken? Wilt u zien of een campagne ook daadwerkelijk bezoekers naar uw website brengt? Of heeft u als wens uw online doelgroep sneller te overtuigen? We vertellen u graag meer over deze mogelijkheden.

Over Marketing Automation

Zodra uw website wordt bezocht, wordt er waardevolle commerciële informatie achtergelaten. Dit kan gebruikt worden om hen doelgericht te benaderen. Convins kan u helpen bij het verkrijgen van meer inzicht in de interesses van uw doelgroep en zorgt voor de overstap naar leads. Herkende bedrijven worden gesegmenteerd op basis van gedrag en bedrijfsinformatie. Op deze manier kunt u makkelijker bepalen of het bedrijf aansluit bij uw doelgroep.
Een andere mogelijkheid is om een tool te koppelen aan uw Adwords campagne. Voor een gerichte opvolging is het van belang bedrijven te filteren op de bron van het bezoek. Verschillende campagnes die gebruikt kunnen worden zoals een LinkedIn, Facebook, Adword en Twitter campagne worden herkend. U verkrijgt hierdoor inzicht of u met de campagne de juiste doelgroep aantrekt.
Om de doelgroep een handje te helpen en deze sneller te overtuigen, kunt u de content van uw website aanpassen aan de bezoeker. Dit wordt Liquid content genoemd. Het gericht aanspreker van de bezoeker wordt hierdoor mogelijk gemaakt. Het is een ideale manier op u te onderscheiden van de concurrent. Liquid content heeft als doel het overtuigen en converteren van een bezoeker.

Sales opvolging van gegevens

Wij, van Convins, kunnen u helpen met het opzetten van uw marketing automation strategie. Ook met met het opvolgen van alle gegegevens kunnen wij u helpen. Wilt u weten hoe wij succesvol marketing automation voor u kunnen toepassen en daarbij ook uw opvolging uit handen kunnen nemen of u leren hoe u succesvol leads opvolgt? Neem gerust contact met ons op!