Waarom werkt Convins met mensen op eigen loonlijst i.p.v. payroll of uitzendkrachten?

Waarom werkt Convins met mensen op eigen loonlijst i.p.v. payroll of uitzendkrachten?

De achterliggende gedachte hiervan is dat wij geloven in het binden van eigen collega’s waardoor je ook meer projectbetrokkenheid krijgt.

Wanneer je bij Convins aan het werk komt, krijg je de eerste periode training en tevens zal je onder begeleiding de eerste calls uitvoeren. In de eerste maand kijken wij niet alleen naar je resultaten, maar ook hoe je in de groep ligt en of je ook echt de overtuiging hebt om uiteindelijk een afspraak te kunnen maken voor een van onze klanten. Overtuiging zit immers niet alleen in het project of de bellijst, maar ook of je erin gelooft dat het kan.

Afhankelijk van bovenstaande factoren kun je na enkele weken ook je eigen projecten kiezen. Wij geloven er niet in dat je dag in dag uit hetzelfde project moet bellen. Afwisseling zorgt er ook voor dat je geprikkeld blijft. Door dat je zelf ook invloed kan hebben welke projecten je wilt en kunt draaien zorgt het er ook voor dat jij achter de projecten staat die worden uitgevoerd.

Convins is geen organisatie waar we werken met dailers, wat inhoudt dat je na het ophangen van het gesprek direct opnieuw in gesprek gaat met een andere klant. Je krijgt ook de ruimte om de leads te vinden die we kunnen benaderen voor een opdrachtgever. Uiteraard is het zeker in het begin wel een kwestie van bellen, indien je niet belt, dan zul je ook nooit een afspraak kunnen maken.

Het verloop binnen Convins is de afgelopen jaren summier. Dit komt doordat we momenteel met een fijne club collega’s werken waarbij de meeste collega’s er al een tijdje zitten. Door een stuk zekerheid te bieden en het nakomen van onderling gemaakte afspraken tussen Convins en de werknemer zorgt het ervoor dat we momenteel al ruim 11 jaar actief mogen zijn in de B2B telemarketing met circa 50 vaste collega’s. Daar zijn we uiteraard trotst op!

Ben je benieuwd of Convins iets voor jou is? Loop eens een ochtend of middag mee, of drink eens een bak thee of versie bonenkoffie op een van onze kantoren